Samen Snel Internet

Snel internet, ook wel breedband internet genoemd, is niet voor iedereen in Nederland vanzelfsprekend. Toegang tot snel internet wordt van steeds groter belang. We moeten instructiefilmpjes kunnen bekijken, zware documenten kunnen versturen en ontvangen en online bestanden op kunnen slaan voor onze ondernemingen, scholen of voor privédoeleinden.
Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meer weten over een specifiek onderwerp?

Wilt u een beroep doen op één van de leden van de expertpoule van Samen Snel Internet, of heeft u het antwoord op uw vraag op deze site niet gevonden? U kan zich richten tot de redactie van deze site. Wij zetten de vraag aan de deskundige door en zorgen voor de afhandeling.

Stel uw vraag

Ondersteuning in de realisatie van snel internet

In dunbevolkte gebieden - het buitengebied van Nederland - is snel internet vaak nog niet beschikbaar. Wilt u ook toegang tot snel internet? Op deze website vindt u de informatie die u nodig heeft om een breedbandproject van de grond te krijgen zodat u en uw omgeving gebruik kunnen maken van alle online mogelijkheden.

Samen Snel Internet streeft ernaar zowel lokale overheden als (burger)initiatieven te ondersteunen in het realiseren van snel internet in de buitengebieden.